PRIJAVITE SE I ISKORISTITE SVE POGODNOSTI TIJEKOM OŽUJKA

Želimo da budete nasmijani, da je vaš osmijeh snažan i da živite bez krvarenja prilikom četkanja zubi, bez povlačenja zubnog mesa i bez rasklimanih zubi!

Kako biste imali najbolju parodontološku skrb, pripremili smo za vas posebnu pogodnost. Ako tijekom ožujka dogovorite svoj termin i dođete na pregled u našu ordinaciju, možete iskoristiti 25% popusta na paradontološku terapiju.

Provjerite simptome

Bolest parodonta jedan je od najčešćih problema u modernoj dentalnoj medicini jer dobar dio ljudi nije niti svjestan problema dok ne bude prekasno. Bolesti parodonta odnose se na upale koje uzrokuju slabljenje i nestajanje okolnih tkiva zuba, a prema nedavnom istraživanju ovu bolest ima 30% odraslih osoba u Hrvatskoj.

Simptomi na koje biste trebali obratiti pažnju su oteklina oko zuba (otečeno zubno meso), crvenilo oko zuba, blago povlačenje desni, ogoljenje zuba (i zubnog vrata), klimanje zubi, neugodan okus u ustima i neugodan zadah. Za ovu posebnu pogodnost smo se odlučili jer nam se sve veći broj pacijenata javlja s navedenim simptomima.

Naručite se za svoj termin pregleda već danas! PRIJAVITE SE ODMAH:

  • Odaberi datoteku
    Datoteka nije odabrana